Nintendo Switch отново изпревари Xbox One и PS4 по продажби през август

6
54

Най-продаваната конзола за месец август е на Nintendo, показват данните на маркетинговата компания NPD Group. Хибридната система Switch успя отново да изпревари по продажби Xbox One и PlayStation 4, затвърждавайки доброто си представяне от месец март насам.

Именно тогава Switch дебютира на пазара на цена от 300 долара.

Според NPD Group, конзолата е най-продаваната гейм система за четири от последните шест месеца. Само през май и юни PlayStation 4 успя да вземе върха, докато Xbox One с бързи крачки върви към дъното. Новата ревизия Xbox One X излиза на 7 ноември, но причина да я притежавате наистина няма.

Тенденцията за добрите продажби на Switch вероятно ще се запази и през важния празничен сезон. През октомври ще видим Super Mario Odyssey, която ще се предлага и в бъндъл с конзолата. Вчера научихме и за още доста заглавия, които ще излязат скоро за системата.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
Калдатаpomak1Silicon ValleyВсеедноXBOX <3 Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat
Agentpat

Сериозно ли тази бъзикня е изпреварила такива сериозни конзоли? Това ми звучи като виц. Не съм почитател на конзолите, но явно хората изперкаха тотално, щом това НИЩО е на първо място!

XBOX <3
XBOX <3

Абе никой не ти е искал мнението Иво Цеков за XBOX. Каква е тази антиреклама към конзолата на Microsoft ? ( докато Xbox One с бързи крачки върви към дъното. Новата ревизия Xbox One X излиза на 7 ноември, но причина да я притежавате наистина няма. ) Аз мога да кажа, че XBOX е страхотна конзола и напълно си заслужава да се купи новата. Супер тъпия автор имат Калдата ! Най-тъпите статии в Калдата ги пише Иво Цеков. Преди време пак ти четох тъпите изказвания за XBOX. Пак ти казвам – НИКОЙ НЕ ТИ ИСКА МНЕНИЕТО ! По принцип новинарските… Виж още »

Всеедно
Всеедно

Авторът е малоумен!

Silicon Valley
Silicon Valley

Господин Цеков, моля свършете нещо полезно и си подайте оставката !

pomak1
pomak1

Awe lainar stiga si govoril gluposti za microsoft da ne doida da ti schupa glavichkata.. <tri

Калдата
Калдата

Иво на всички ни писна от вашите нелепи и жалки изказвани, бъдете фен на друга конзола, няма лошо, но спрете да се изказвате възможно най-идиотски за конкурентната конзола на вашата ! Това тук е новинарски сайт ! Не е място където да рекламирате любимите си игри или конзоли, не е място където да изказвате мнение за това коя конзола си заслужава да се купи и коя не ! Ако искате да обсъждате това, тази работа като автор на статии не е за вас. Направете си някакъв блог и изказвайте колкото си искате мнението си и плюйте който си искате продукт,… Виж още »