Хардуерните устройства си имат немалко проблеми… Nintendo Switch също е в това число. Понякога мъртви пиксели, Joy-Con контролерите се случва да не работят, в отделни случаи потребителите дори 3D принтират приспособления, подпомагащи дизайна на конзолата. Но това не значи, че Switch се е предала. Не се дава на воден джет, какво остава за малките конфликти.

Докато обнадеждени геймъри отблизо и далеч търсят последните останали единици на Nintendo Switch, двама потребители решиха да съсипят конзолата с вода под високо налягане за малко слава в YouTube. Резултатът е една от възможно най-добрите реклами, които Nintendo може да си позволи.

В чест на великата и най-добрата игра The Legend of Zelda: Breath of the Wild те решиха да изрежат през цялата конзола логото на „тройната сила“. Те обаче с изненада откриха, че до една минута и двадесет секунди безмилостно изрязване, Nintendo Switch упорито продължава да работи. Областта около обработваната част от екрана, разбира се, се поврежда, но на заден фон заредената игра все още работи. В крайна сметка, когато голям Switch триъгълник пада на земята и връзките се прекъсват, устройството също спира. Въпреки всичко издържаното време си е постижение.

Можете много лесно да изпробвате този опит и вкъщи. Само трябва да се оборудвате с машина за рязане чрез водна струя за 100 000 долара и една Nintendo Switch за $300. Ако тази изгодна сделка не ви удовлетворява, винаги можете да хвърлите конзолата от десет метра височина и да проверите дали все още ще работи като тази от видеото.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
ngcbg
ngcbg
4 години

Вандали…

anonimus
anonimus
4 години

тва като Терминатор ве… пробиха го и продължава да бачка…