No Man’s Sky пристига в Xbox Game Pass през юни

0
154

Тези от вас, които помнят началото на No Man’s Sky, връщайки ни обратно към не толкова далечната 2016 г., ще си припомнят турбулентния старт на играта. След дълга поредица от значителни актуализации обаче No Man’s Sky не само стабилизира своето състояние, но и се издигна до впечатляваща популярност. Добрата новина е, че много скоро потребителите на Xbox Game Pass ще могат да се насладят на космическата одисея.

Новината излезе наяве след като основателя на Hello Games Шон Мъри потвърди в блог публикация, че Windows 10 PC версия на играта ще стане достъпна в Microsoft Store. В близкото минало No Man’s Sky получи серия от безплатни актуализации, които включват Living Ship и Exo-Mech, като Мъри обещава, че “предстоят още много” новости занапред.

“Бяхме свидетели на безброй пътешественици, които се събират заедно да търгуват, изследват, оцеляват, изграждат бази, при това никога толкова много, след като представихме Beyond актуализацията (нашата осма безплатна такава) миналата година”, пише Мъри. “Искам да благодаря на тези от вас, които се присъединиха към No Man’s Sky посредством Xbox One и бяха част от това приключение заедно с нас през изминалите няколко години. Нашият малък екип е запланувал още много неща и нямаме търпение да ви споделим над какво работим.”

No Man’s Sky постави своето начало с голямо неодобрение от страна на играчите поради неспазени обещания. Оттогава обаче играта успя да се възстанови и пое към по-добра посока на развитие.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари