Nvidia създаде собствен мод за Fallout 4

1
19

Nvidia подготви собствен мод за Fallout 4, предназначен за персонални компютри. Модът се нарича Vault 1080, трябва да излезе днес и е направен от вътрешното студио на Nvidia – LightSpeed Studios, което е известно със преиздаването на предишни игри за персонални компютри, за Android и Nvidia Shield.

 

От името си личи, че модът Vault 1080 ще добави в Fallout 4 още едно убежище с номер 1080, а заедно с него и още поне час геймплей. Модът Vault 1080 поддържа същите технологии NVIDIA GameWorks, които се използват в оригиналната игра, включително Volumetric Lighting, God Rays, HBAO+.

Сюжетът се разгръща в подземие с атмосфера, в което загубилите се хора трябва да оживеят. В началото геймърът трябва с доста труд да прекоси големи мъгливи блата и да достигне руините на стара църква, в която се е запазило огромното мазе с много тайни и ужаси. Коридорите и помещенията са осветени с обемно осветление, което създава тайнствена атмосфера на рушащи се стени. Сенките са подобрени с помощта на технологията NVIDIA HBAO+, а ефектите и последствията от бойните действия – чрез NVIDIA FleX.

 

Модът е безплатен и е предназначен за персонални компютри. Vault 1080 предлага подобрена с помощта на технологиите на Nvidia графика, реалистично осветяване и ясно показване на специфичните ефекти при стрелба.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари