NVIDIA Ansel и Highlights са налични за играта Shadow of the Tomb Raider

0
95
NVIDIA си сътрудничи със Square Enix, Eidos-Montréal, Crystal Dynamics и Nixxes , като официален PC партньор за Shadow of the Tomb Raider. Компанията обяви, че играта ще поддържа технологиите  Highlights и Ansel.

Shadow of the Tomb Raider с поддръжка за NVIDIA Ansel и Highlights

NVIDIA Highlights автоматично ще заснема ключови моменти от играта, чиито сюжет описва историята на Lara Croft, използвайки технологията ShadowPlay. По този начин ключовите моменти могат да бъдат възобновени или споделени чрез GeForce Experience директно във Facebook, YouTube или Weibo.

NVIDIA Ansel е революционен способ за заснемане на изображение по време на игра. Тази технология стимулира творчеството на геймърите, които могат да заснемат изумителни изображения и кадри от страшни гробници или пейзажи и като резултат да се сдобият с уникални снимки с висока разделителна способност, които могат да бъдат разпространявани в социални мрежи или в платформата www.shotwithgeforce.com.

Първата игра Shadow of the Tomb Raider за PC е налична в зоната на NVIDIA на E3

Зоната на NVIDIA на E3 е единственото място, където посетителите могат да играят Shadow of the Tomb Raider на настолен компютър.

Като официален PC партньор за Shadows of the Tomb Raider, NVIDIA помага на разработчиците да сътворят невероятно преживяване за игрите за PC, чрез функциите на игралната платформа GeForce, също и технологиите GeForce, характеристиките наGeForce Experience,  Game Ready драйверите и много повече, за да постигнат най-грандиозната PC версия на серията TOMB RAIDER®.

Нови игри с NVIDIA Highlights

NVIDIA Highlights е част от GeForce Experience и става все по-популярна. Новите игри, кото са съвместими с NVIDIA Highlights са Shadow of the Tomb Raider, Dirty Bomb и Switchblade.

GIF-чета с текст с помощта на GeForce Experience 3.14

GeForce Experience 3.14  позволява да дсе добави текст към GIF, който може да се разпространява във Facebook, Weibo или Google Photos. По този начин GIF-овете могат да бъдат трансформирани в мийм.

Първите разкрития за GamePlay!

NVIDIA предлага подробности за някои от най-очакваните игри, които ще бъдат показани на E3.В събота бяха показани първите снимки от PC версията на играта Battlefield V , както и страхотни видеоклипове от геймплей на Anthem и Shadow of the Tomb Raider.

 Hands-on с Anthem

Anthem е RPG екшън игра, разработена от EA, където играчите влизат в ролята на фриленсър, който оставя цивилизацията зад себе си и започва да изследва грандиозен свят изпълнен с  опасности. Срещата за срещи на NVIDIA е единствената версия на E3, която дава достъп до играта. Мастото за срещи на NVIDIA е единственото място, където представителите на пресата, които присъстват на E3 могат да получат достъп до  Anthem за PC.

Игри за PC – бързо развиваща се индустрия

Индустрията за компютърни игри процъфтява и в момента се оценява на 33 милиарда долара. През последните 25 години NVIDIA се фокусира върху подобряването на игрите за PC. Много от нововъведенията на NVIDIA променят облика на гейминга. Max-Q, G-SYNC и RTX са най- пресните примери за това.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за