Outer Wilds пристига в Steam на 18 юни

0
75

Ето, че най-накрая едно от най-обещаващите заглавия за 2019 г. в лицето на Outer Wilds ще се присъедини към арсенала с игри на Steam. Космическото RPG ще бъде достъпно на 18-ти юни тази година.

Първоначално, играта излиза през май 2019 г. за Xbox One и PC, бъдейки Epic Games Store ексклузив. Впоследствие, заглавието стана достъпно и за Playstation 4 от миналия октомври, но ексклузивния характер на играта остана в действие за настолните машини. Сега, почти година по-късно след излизането си на пазара, потребителите на Steam ще могат да сграбчат възможността и да се насладят на Outer Wilds в пълния си разкош.

В Outer Wilds вие влизате в ролята на извънземен космически пътешественик, който поема на път към първата си мисия. Можете да насочвате астронавта, преоткривайки различни кътчета от Слънчевата система, която е изобилна от спиращи дъха, но и доста опасни планети. Едно от най-важните подробности обаче е, че малко след като излетите, настъпва внезапна промяна, в която засядате в постоянен цикъл, в който дадени аспекти от деня се повтарят и част от вашата мисия е да разберете как сте е озовали в тази ситуация.

В момента играта не е достъпна за предварителни поръчки в Steam, но можете да я добавите във вашия списък с желания. Междувременно, все още не е обявена конкретна цена.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за