Първоначално разкрита по време на Е3 2019 от Square Enix и People Can Fly, Outriders ще получи първи геймплей кадри по-късно тази седмица, обявиха от двете студио вчера.

Играта беше анонсирана единствено за настоящето конзолно поколение, но тази седмица беше потвърдено, че тя ще излезе и за PlayStation 5 и Xbox Series X. Освен това стана ясно, че вместо планираната ѝ премиера за лятото на тази година се измества за празничния сезон в края на 2020. Беше представен и нов трейлър, съчетаващ геймплей и синематика, който ни дава доста по-добра представа за това, което ще представлява Outriders в сравнение с първите кадри, които бяха представени по време на Е3.

 

People Can Fly обявиха, че тази седмица ще представят и лайв стрийм в Twitch, който ще бъде излъчен на 13-ти, който ще започне в шест вечерта българско време. По време на предаването ще бъдат представени кадри и информация за играта от директора на Ouriders Бартек Кмита, водещият сценарист Джошуа Рубин и домакина на предаването Малик Форте.

„Невероятно вълнуващо е, че ще можем най-накрая да разкрием върху какво работим в последните четири години. Outriders е първата ни игра, откакто напуснахме Epic Games. Тя се разрасна от една идея за игра, която винаги сме искали да направим до най-амбициозния проект, с който People Can Fly някога са се захващали“, заяви при анонса за стрийма Кмита.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари