Outward получи безплатно обновление

0
90

В края на миналата седмица, Nine Dots Studio обявиха подготвян от тях огромен пакет със съдържание за Outward, който идва под формата на безплатно обновление. То вече излезе за PC, а до няколко дни се очаква да се появи и за конзоли. Анонсът за излизането му стана на фона на разкритието, че играта вече има общност от 400 000 човека. Играта излезе през март тази година.

Outward ви пренася в магичния свят на Аураи, в който ще трябва да оцелявате, както намерите за добре. Играта се отличава с огромен открит свят, пълен с причудливи врагове и същества. Освен с тях обаче, ще ви се наложи да се борите с опасни заразни болести, студа, глада, нуждата от ресурси и жаждата. Outward предлага, както соло, така и кооперативен режим (локално с разделен екран и онлайн), отличаващ се с ритуалистични механики на заклинанията и процедурни генериран геймплей, който прави всяко преиграване уникално.

Това, което включва безплатното обновление е хардкор режим, нови босове за края на играта, до които ще достигнете след изиграване на някоя от историите на различните фракции, подобрение на Legacy Chest, различни подобрения по интерфейса и баланса, както и много по-дребни оптимизации. Пълният списък с промените може да видите тук. От Nine Dot обявиха също така, че вече се работи по следващото голямо обновление, което ще поднесе на играещите подобрен енджин и цялостно представяне с прехода от Unity 5.6 към Unity 2018.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за