Ако си падате по Battle Royale игрите и поради някаква причина искате да си почините от Fortnite, то до четвърти януари следващата година може да видите как се е развил Overwatch от времето, по което сте напусналия нейния свят за сметка на този на играта на Epic.

В навечерието на най-светлите празници през годината и дни, в които обикновено имаме повече свободно време, геймърите биват обсипвани с какви ли не подаръци. Като почнеш от старта на празничната разпродажба в Steam, специалните промоции в GOG, подаръците, които раздава Ubisoft и особено безплатните дни на Epic Games Store, сега на сцената се появиха и Blizzard с предложението за Fortnite. За разлика от други случаи, в които заглавието е ставало безплатно за уикенд или седмица, този път Overwatch ще е свободно достъпна за цели две седмици. Тази версия на играта ще ви предостави достъпа до всички режими и герои, като ако след този период решите да си я закупите, то направеният от вас прогрес по време на безплатния период, ще се пренесе в закупеното от вас копие на играта. А по време на самия период, цената на Fortnite ще е намалена с 50% за PC и даже с повече за конзоли.

Що се отнася до развитието на самата игра, то вероятно си спомняте, че по-рано тази година Blizzard анонсираха като от нищото Overwatch 2. Играта няма да е традиционното продължение в сектора. Знаете – разработчик вижда потенциала в свой продукт за нова версия, издава я, а тези, които населяват света на първата игра са принудени да го напуснат и да се пренесат в новата игра. Не. От оригиналния анонс на студиото стана ясно, че тук няма да се процедира по този начин, а двете игри ще съществуват заедно, като даже нови герои за Overwatch 2 ще намират място и в първата игра, като двата свята ще съществуват паралелно и ще се съчетават по някакъв начин, но все още няма яснота как точно ще става това. Потвърждение за това, че Blizzard не възнамеряват да изоставят оригиналния Overwatch дойде наскоро от директора на играта Джеф Каплан, който представи видеодневник, в който говори за Kanezaka – следващата голяма карта за играта, която трябва да се появи някъде през следващата година. Deathmatch картата ще е безплатна за всички и както вероятно може да се досетите, тя е на японска тематика. Тя вече може да се пробва на публичните тест сървъри на Overwatch. Каплан съветва желаещите да разберат нещо повече за новата игра, да обръщат специално внимание на графитите и някои от локациите в Kanezaka. Що се отнася до Overwatch 2, той обещава новини около заглавието през февруари, когато и ще се състои традиционното издание на Blizzcon.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари