Overwatch отбелязва четвъртият си рожден ден с триседмично събитие

0
140

Все по популярният шутър на Blizzard, Overwatch, празнува своя четвърти рожден ден тази година и за да го отбележи подобаващо, играта предложи на феновете ново триседмично събитие, което е достъпно за Xbox One, PS4, Switch и PC.

Събитието, чието име е Overwatch Anniversary 2020 започна вчера, 19 май, и с него се завръщат всички предишни сезонни козметики и уникални режими на игра още познати като brawls. Разбира се, козметиките пристигат под формата на кутии с плячка, а те не са безплатни. Добрата новина е, че доста от наградите, включително икони и спрейове, можете да отключите, като изпълнявате ежеседмичните предизвикателства. 

По-малките награди стават достъпни ако спечелите три или шест игри за всяка седмица, но тези от вас, които са по-надъхани и искат да се обогатят максимално много, то при 9 победи ще отключите нов епичен облик; първата седмица ще ви донесе Carbon Fiber Sigma, втората Fleur de Lis Widowmaker и последната Masked Man McCree.

Освен тях, можете да се докоснете и до 5 легендарни облика в лицето на Masquerade Reaper, Huitzilopochtli Zenyatta, Little Red Ashe, Submarine Wrecking Ball и Dragoon Mercy, редом с нови икони за играчите, емотикони и спрейове. 

Пълната програма на Overwatch Anniversary 2020 можете да разгледате на тази страница. Вижте трейлъра на събитието по-долу:

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари