Panzer Dragoon ще излезе за VR следващата година

0
74

Предварително озаглавен като Panzer Dragoon: Voyage Record, сингъл плеър VR шутъра е описан като „напълно нова творба“, която ще позволи на играчите да преживеят всеки един от различните епизоди от поредицата на Sega Saturn Panzer Dragoon, Panzer Dragoon II Zwei и Panzer Dragoon Saga.

Играта е насрочена за пускане до март 2021 г., на все още непотвърден VR хардуер и ще включва нова графика от първо лице и специален метод, благодарение на който VR контролерите симулират оръжието на главния герой.

По време на E3 2019, Sega обявиха, че римейк на Panzer Dragoon е в процес на разработка за Nintendo Switch. 

Класическото заглавие The Sega Saturn се разработва из основи по начин, който Nintendo казват, че “остава верен на оригинала, с подобрена графика и контроли, които съвпадат с модерните гейминг стандарти”. 

Поредицата Panzer Dragoon се появява през 1995 г., където играчите проследяват историята на самотен войн, който язди екипиран дракон в пост-апокалиптичен свят, борейки се срещу зла империя. 

В този разкъсан от хаос свят, хората се надпреварват за земя, територия и достъп до древна технология, която крие в себе си огромна сила и познания. Но част от нея крие в себе си чудовища, които са били създадени от предшестваща цивилизация, макар и да не е ясно дали за военни или практически цели.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари