Вчера се състоя официалната премиера на Paradise Lost на полското студио PolyAmorous, игра с интересна история и визия на ААА заглавие. Играта на полското студио ви отвежда към една алтернативна версия на Варшава, в която Втората световна война е продължила с повече от две десетилетия, а градът е атакуван от няколко атомни бомби. Това е света на Paradise Lost, който е обитаван от група оцелели и Шимон, главният герой и неговата майка.

Играта съчетава по интересен начин военната тематика и елементи от славянския фолклор, като светът ѝ е изпълнен с причудливи машини, мрачни лаборатории и множество помещения и места. криещи различни тайни. Каква ще е съдбата на този почти напълно разрушен свят, зависи единствено от малкия Шимон и вашите действия, като ще е нужно да проявите своята съобразителност в разрешаването на множество загадки и манипулирате някои от машините по начин, по който ще ви изведе до положителен край. И говорейки за края на играта, то PolyAmorous са подготвили няколко различни финала, които се базират на серията от вашите действия и решения.

Ревюто на GamePressure за Paradise Lost, които ѝ дават много добра оценка носи любопитното и доста обещаващо заглавие „Wolfenstein и BioShock влизат в един бар…“.

„И в заключение. Ако пленяващата история и удивителния свят са най-важните неща, които търсите в една игра, то Paradise Lost е задължителна за вас (същото се отнася, ако харесвате „уолкинг“ симулатори). Ако не е така, е, съветвам ви да ѝ дадете шанс. Екипът на PolyAmorous е създал спираща дъха визия, едни от най-добрите виртуални светове, които някога съм посещавал. Вярвам, че играта трябва да бъде призната, дори и да няма толкова много геймплей. Кой знае, мже би ние ще видим тази грандиозна обстановка и в друг жанр, ако се окаже, че Paradise Lost е огромен финансов успех“, пише Кристофер Мисяк от медията. „Смущаващ поглед над отчаянието на човечеството“, кръщава пък ревюто си за играта GameRant, „Пет степени на скръбта“, носи заглавието на ревюто на DreadPixel за играта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари