Издателят на гранд-стретегии Paradox Interactive и разработчиците от Rocket Flair Studios анонсираха своята обща игра Surviving the Abyss сървайвъл симулация, чето действие се развива в дълбокия океан. Играта излиза в етап на ранен достъп в Steam на 17-ти януари следващата година, като се явява третата игра от Surviving сериите след Surviving Mars и Surviving the Aftermath. Заглавието ще се появи, като част от програмата на издателя Paradox Ark. Подобно на другите две игри от поредицата, вашата задача ще е създаването и управлението на дълбоководна колония, нейното развитие и подобряване. Заедно с това обаче получавате възможността да изследвате неизвестни и мрачни територии, пълни с неизвестност и опасности, чрез което Paradox ще добавят и хорър елемент.

„Земята, 1976 година. Студената война е в своя разгар и вие сте натоварени със задачата да конструирате и управлявате мощности на дъното на океана с цел подобряването и въоръжаването на човешки клонинги. Опитайте се да оцелеете въпреки шансовете в безмилостната бездна, опитвайки се да управлявате нивата на кислород, храна и енергия в достатъчно количества за оцеляването и поддържането на живота на екипажа ви. Откривайте и добивайте ресурси с цел строеж, осветявайте пътя си в мрака, изследвайте и разширявайте колонията си, за да подобрявате проучванията си. Взаимодействайте си с разнообразната и високо адаптивна флора и фауна, но бъдете нащрек: тъмнината крие неочаквани ужаси и само светлината ви държи далеч от тях“, гласи официалния анонс на играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари