Paradox aнонсира тържествено Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

2
169

След няколко седмици на тийзъри, слухове и спекулации, шведският издател Paradox най-накрая анонсира официално своя следващ хит Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Разбира се, идеалното място за това разкритие си беше конференцията на разработчици на видеоигри в Сан Франциско (GDC). За любопитните има и публикувано видео в YouTube с всичко, което да очаквате от продължението.

За да бъдем точни, това няма да е римастър на старата игра от 2004-та година Bloodlines. Това се очертава да бъде пълна втора част, разработвана от студио Hardsuit Labs. Сюжетът ще ви отведе в нов град – Сиатъл, години след последните събития от първата игра. Вие приемате ролята на кръвожаден вампир, който се изправя срещу другите вампирски кланове и групи, търсещи начин да владеят града. На разположение имате свръхестествени способности. Както и на първата Bloodlines, и сега отново водещ на проекта е Брайън Мицода, занимавайки се с дизайна и сценария.

Уви, докато видите новата игра, ще трябва да почакате. Очаква се Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 да излезе чак през 2020-та година. За сметка на това обаче заглавието ще е достъпно на Steam, Epic Store (да, и двете), GOG и собствения магазин на Paradox. И като се има предвид, че компанията се е заела с игра, от която никой не очакваше да има продължение, чакането ще си заслужава. Някои от присъстващите на GDC успяха да опитат дори 30-минутно демо на Bloodlines 2 и са очаровани от геймплея. Предстои ни да разберем повече за официалното продължение на Vampire: Bloodlines.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
nababatihvurchilotoAgentpat™ Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

Ай, аман с тези вампири и зомбита в игрите и филмите!

nababatihvurchiloto
nababatihvurchiloto

Пхах, покажи една игра с вампири от това десетилеите (освен Vampyr)