Paradox Interactivе обявиха намаление на много свои игри

0
222

Майсторите на гранд стратегии Paradox Interactive организират този месец редовната конференция на компанията PDXCON, която ще се проведе в Берлин от 18-ти до 20-ти.

Издателят го очаква поредната силна година с игри, като Surviving the Aftermath, продължението на Surviving Mars и Empire of Sin на Romero Games, които очакваме през 2020. А не, че тази година не беше такава – с излизането на игри, като Age of Wonders: Planetfall и Imperator: Rome. Какво ще бъде разкрито по време на PDXCON 2019 все още не е известно, но ако по някаква случайност сте пропуснали работата на компанията, то сега е удачен момент да се запознаете с нея с анонсираната тази седмица специална акция, която започна днес и ще продължи до 20.10.

Изборът на заглавия тук е огромен, а намаленията – страхотни. А освен базисните игрови пакети, тук са включени и повечето допълнения и специални издания на известните игри на Paradox.

Ако искате да разберете защо толкова много хора говорят за Pillars of Eternity, то с Definitive изданието на играта, може да придобиете доста добра представа. Намалено наполовина, това издание ще ви предостави достъп освен до базовата игра, и до допълнителните пакети Deadfire и White March, саундтрака на играта и специален алманах, дигитална карта на света на играта, тапети и рингтонове, документален филм за създаването на Pillars of Eternity, дигитална новела, написана от самия Крис Авелоун, колекционерско PDF издание и стратегическо ръководство в дигитален формат.

Тук е и Steel Division: Normandy 44, RTS заглавието на Eugen Systems, създатели на класически военни игри, като Wargame и R.U.S.E. Намалението на чудесната стратегия е с цели 75%. Колкото до запомнящата се и оригинална Tyranny, то и трите му издания получават намаление от 50%.

Сред другите популярни игри, които са намалени тук, откриваме имената на Imperator: Rome (-33%), Hearts of Iron IV и допълненията към играта, Battletech, Cities: Skylines, Europa Universalis IV и десетки други.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари