Paris Games Week: Анонс на Until Dawn: Rush of Blood и Robinson: The Journey за PlayStation VR

0
11


Paris Games Week 2015
е в ход и новините за новите заглавия продължават да впечатляват. Последните видеоматериали са свързани с представянето на игри за устройството за виртуална реалност на Sony PlayStation VR. Става дума за анонса на VR изживяване към инди-хита на Supermassive Until Dawn и ново видео към анонсирана по-рано тази година игра – Robinson: The Journey.

Този месец в Интернет тръгнаха слухове за разработвано от Supermassive Games и Sony DLC,предназначено за виртуална реалност. Впоследствие от студиото отрекоха, че работят по подобен проект, заявявайки, че те работят по своята следваща игра. Е, не са излъгал, както става ясно от анонса към Rush of Blood, както е името на допълнително съдържание към Until Dawn на придружаващия анонс на страниците на официалния блог на PlayStation.

Саймън Харис, изпълнителен продуцент на студиото, обяснява, че работата по Rush of Blood е вървяла паралелно с разработката на Until Dawn. В този смисъл, студиото не е скрило истината, че започват работа по подобен проект, след като те всъщност вече са завършвали работата си по него.

Следващото видео е трейлър към анонсираната това лято игра на немското студио Crytek – Robinson: The Journey. Това ще е заглавие, което ще ви позволи да влезете в ролята на малко момче – астронавт, принуден да изследва тайните на мистериозна планета, населена с опасни същества, като играта е разработена с помощта на CRYENGINE.

Препоръчвам ви да изгледате и видеото, което ви представяме по-долу. То представя част от каталога с игри на Sony за PlayStation VR (преди Project Morpheus).

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за