Pathologic 2 излиза в края на следващия месец

0
76

В края на миналата седмица, руското студио Ice-Pick Lodge направи важен анонс, обявявайки датата на излизане на Pathologic 2 (рус. „Мор: Утопия“).

Играта се издава от tinyBuild и ще ви върне към мрачната и сюрреалистична обстановка, която познавате от оригиналната игра. Pathologic 2 не може да се нарече продължение на култовото заглавие от 2006, нито пък римейк – по-скоро нещо между тях. Трима героя, призрачен град и личности, нещо убива населението, а лечителят е мъртъв. Вие разполагате с 12 дни, за да разрешите мистерията, през които ще решавате загадки, ще се биете и разследвате.

Разкрита преди четири години и претърпяла успешна Kickstarter кампания, играта най-после си има премиерна дата – 23.05. Ice-Pick избират епизодичния формат за Pathologic 2, така че това е датата на излизане на първата част. Втората и третата не е ясно кога ще се появят. В края на следващия месец, този първи епизод ще се появи в Steam, а по-късно тази година и за Xbox One. Дали ще видим версии и за други платформи, предстои да видим. Както и това дали ще има някакъв допълнителен пакет със съдържание.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за