PC-версията на Grand Theft Auto V получи своя първи пач

0
280

Rockstar Games представи първия пач за PC-версията на криминалната екшън-игра Grand Theft Auto V, който оправи много грешки. Така например, обновяване номер 1.01 отстрани проблема с имената на Windows-акаунти, съдържащи символи, които не са на латиница. Този проблем възникваше при използването на Windows-акаунт със символи, различни от A-Z, a-z и 0-9.

След инсталирането на новото допълнение, кадровата честота вече не пада при натиснат ляв бутон на компютърната мишка по време на шофиране. Подобрена е стабилността на редактора Rockstar Editor, а лицата на героите вече не се променят при прехвърляне на конзолните сейвове към версията за персонален компютър.

Друг интересен момент към днешен ден е това, че Rockstar Games обяви лотария с печалба мощен геймърски компютър на Digital Storm, с помощта на който без проблем се играе GTA V с 4К резолюция и кадрова честота 60 кадъра в секунда. Този мощен компютър е оборудван с шестядрен процесор Intel Core i7-5930K, 32 GB оперативна памет тип DDR4, две видеокарти GeForce GTX Titan X, водно охлаждане и SSD диск от фамилията Intel 750. За да има шанс за получаването на тази великолепна система, геймърът трябва до 1-ви май тази година да попълни анкетата, публикувана в Social Club Rockstar Games.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари