По време на тазгодишното издание на PDXCON 2019, Paradox Interactive представи следващото допълнение към Hearts of Iron IV. La Resistance, както е името му ви отвежда към Франция от времето на Втората световна война, където ще станете част от френската съпротива.

Експанжънът ще предложи редица нововъведения към основната игра, засягащи Франция, като например нов национален фокус за свободна Франция и борба срещу режима на Виши, както и възможност на консерваторите да се опитат да възстановят френската монархия. Нанесени са и промени по Испания и националните цели, които се заключават в националната и републиканска Испания, а също така специално внимание над Гражданската война и опасността тя да се развие в далеч по-мащабен конфликт. В Hearts of La Resistance ще започнете също така и да обучавате ваши собствени шпиони и да ги изпращате на специални операции.

„Врагът е поставил марионетно управление в съюзническа страна. Смели борци обещават да се борят срещу окупаторите и подтисниците. Използвайте вашите умения за шпионаж, за да подкрепите работата на Съпротивата. Изпращайте агенти към опасните територии, за да дешифрират тайните на врага или подгответе почвата за нападение, използвайки колаборационисти, които ще са щастливи за досег с властта, колкото и малка да е тя“, четем в анонса на La Resistance.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари