След няколко забавяния, Square Enix и People Can Fly публикуваха Outriders. Играта съвсем очаквано се приема много добре от геймърите, но много от тях предават за сериозни проблеми. Източник на тези проблеми е основно свързаността, невъзможност за вписване в сървърите и многократно изхвърляне от играта, което за едно заглавие, което изисква постоянна онлайн свързаност си е сериозен проблем. People Can Fly са наясно с това и обещаха да оправят нещата, като ще разследват източника на проблемите и ще съобщят на общността на играта резултатите от проучването си.

„Ние все още преглеждаме всички възможности и се надяваме в близко бъдеще да споделим повече специфични подробности за това, което се случва и как подхождаме в ситуацията“, пишат създателите на играта. Един от докладваните проблеми например е дълго чакане за началото на матчмейкинг срещите. В официалния профил на играта, People Can Fly препоръчват изключване на възможността за кросплей. Може да следите по-подробно за случващото се около оправянето на проблемите в страницата на Outriders в Reddit. Що се отнася до по-далечните планове на студиото за играта, в наскоро публикувано интервю във Forbes с директора на Outriders Барек Кмита, той обещава интересни новини.

Както знаете, Outriders не е жива услуга и бива поднесено като завършено преживяване още със старта си. Играта ще получи DLC пакети и както се разбира от думите на Кмита, те ще са пълноценни истории.

„Никога не сме казвали, че ще изоставим играта. Имаме още толкова много истории за разказване, много идеи, които желаем да изследваме. Идеи, които не успяхме да вместим в оригиналната игра, така че сме щастливи, че ще може да създадем повече съдържание в бъдеще. Всичко, което ще създадем ще дойде под формата на значими експанжъни със самостоятелни истории“, обяснява той.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари