Pro Evolution Soccer 2019 ще се опита да бъде играта, която веднъж завинаги да прогони мрачния спомен от измислените отбори и играчи, който години наред преследва геймърите. Изтекли данни показват, че новата част на футболната симулация ще ни зарадва с „огромен брой нови“ лицензи. По всичко личи, че Konami е бръкнала надълбоко, за да си осигури правата върху важни отбори и дори цели първенства.

PlayStation Store в Хонконг за кратко публикува анонс на играта, придружен с премиерната дата 30 август. Пак там видяхме, че на обложката на т.нар. Legend Edition е някогашният халф на Англия Дейвид Бекъм от времето, когато английският национален отбор все още беше английски и отбор.

Най-важната информация обаче е придружаващ рекламен текст. Той гласи, че PES 2019 ще добави „автентични лиги“ и „огромен брой допълнителни лицензирани първенства“. Това е голяма новина за феновете на поредицата, особено след като Konami изгуби лиценза за Шампионската лига тази година.

Най-престижният клубен футболен турнир стана част от вселената на Pro Evolution Soccer през 2008 г. с излизането на PES 2009. Малко по-късно Konami добави още лицензите за турнирите УЕФА и Суперкупата на Европа, с което установи пълен монопол в това отношение.

Извън това, подобрения ще има по режима MyClub, където откриваме 11 нови умения и отборна характеристика, наречена Visible Fatigue.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари