Pillars of Eternity с премиерна дата

1
13


Разработчикът на Pillars of Eternity Obsidian и издателя на играта Paradox Interactive анонсираха премиерната дата на играта. Тя ще се появи на 26.03.2015 г.

Качена в Kickstarter през 2012 г., Pillars of Eternity представлява RPG, вдъхновено от заглавия като Baldur’s Gate, Icewind Dale и Planescape: Torment.

„“Всички ние от Obsidian сме посветени на идеята, че Pillars of Eternity ще представлява точно същото забавление, което декларирахме, че ще е още със стартирането на нашата кампания в Kickstarter. Нашата общност ни помогна изключително много с обратната връзка, която ни достави през цялото това време, и искаме да благодарим на всички наши фенове за това, че бяха заангажирани толкова много с разработката на заглавието, а също така за това, че ни дадоха достатъчно време, за да реализираме в играта всички техни съвети, така че Pillars of Eternity да бъде игра, с която да се гордеем. Използвахме това време добре и резултатите оправдават напълно очакванията ни. Краят наближава и нашето приключение е към своя край, а вашето собствено едва сега започва“, споделя при анонса за премиерата на Pillars of Eternity Фъргъс Ургухарт, изпълнителен директор на Obsidian Entertainment.

Очаква се по повод на анонса още утре разработчик и издател да представят и лайв-стрийм сесия в Twitch, чийто домакин ще бъде Джош Сойер, проектов директор на проекта.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари