Planet War – хардкорният Космос ви очаква

0
13

Компанията YooGames обяви началото на бета тестовете на космическата ролева стратегия Planet War. Любителите на хардкор игрите от старата школа могат да са доволни – заглавието предлага двуизмерна графика, сложен интерфейс с купчина непонятни бутони и огромно количество геймплейни възможности.

Авторите ни обещават „най-мащабното заглавие сред браузър игрите”. Играчът трябва чевръсто да развива собствената си база, изследва нови технологии, строи флотилии, изследва галактики и да се сражава. Необходимо е да е вещ не само в бойните действия, но и в политическите интриги.

И понеже разработчиците живеят и работят в Китай, англоезичния сайт не се поддържа особено редовно. Все пак там може да налетите на подробно описана система за обучение и най-често задаваните въпроси.

Много играчи се оплакват от срив на играта при старта – в този случай практиката показва, че няма смисъл да блъскате по клавиатурата, а да изчакате няколко минути, занимавайки се други дела. За изпроводяк може да погледнете този отчайващо дървен трейлър.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за