Макар и все още в етап на алфа разработка, PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) събира все повече и повече геймъри заедно, за да се насладят на FPS забавлението. Този месец играта достигна своеобразен връх, превръщайки се в най-играната в Steam игра, непринадлежаща на Valve. Тези дни стана ясно, че и един от хитовете на Valve – CS:GO е задминат. Това сочи статистиката от последните дни, за най-много едновременно играещи. Както може и да видите от скрийншота, идващ от Gamewatcher, които отбелязват поредния успех на играта, безспорният номер едно, DOTA, съвсем не е далеч.

В края на миналия месец, PlayerUnknown’s Battlegrounds достигна пет милиона продадени копия, а дни по-късно спечели приза за най-играна не-Valve игра в Steam с 481 291 едновременно играещи – с 10 000 повече, отколкото включилите се в дебюта на последния Fallout.

Публикувана в Early Access през март, играта предлага прост, но ефективен Battle Royale FPS, който среща играчи в люта битка за надмощие. Авторът на PUBG, Брендън Грийн е автор на мода на ArmA 2: DayZ: Battle Royale, познат в последствие единствено като DayZ, а също деен участник в създаването на H1Z1.
Причината за новото увеличение на хората, играещи PUBG, може да се крие в публикуваното голямо обновление за играта преди по-малко от седмица.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари