PlayStation дава две игри безплатно, за да останете вкъщи

Oсновава се и фонд за подкрепа на малките независими студиа за разработка на игри, които могат да изпитват финансови затруднения в момента

2
3819

Днес Jim Ryan, Президент и CEO на Sony Interactive Entertainment, обяви в публикация в блога на страницата на компанията нова инициатива, насочена към всички, които спазват социална дистанция в момента.

Jim Ryan благодари на всички, които поемат своята отговорност в борбата с разпространението на COVID–19 и поддържат социална дистанция. В знак на благодарност към всички тях, Sony Interactive Entertainment обявява инициативата Play At Home.

Play At Home има две компоненти: първо, предлага безплатно две популярни игри, които да забавляват феновете на PlayStation докато са у дома. Това са Uncharted: The Nathan Drake Collection и Journey. Те ще са достъпни за безплатно сваляне за ограничен период от време от Четвъртък 16-ти април 02.00ч. до Сряда 6-ти май 02.00ч.

Също така се основава фонд за подкрепа на малките независими студиа за разработка на игри, които могат да изпитват финансови затруднения в момента. Така те ще могат да продължат да разработват продукти за всички геймъри.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари