PlayStation Vita няма да се ъпдейтва толкова често

0
14

Sony със завидно постоянство пускат ъпдетйти за PlayStation 3 и PSP. Този подход има както плюсове, така и минуси. От една страна, компанията бързо оправя намерените грешки в работата на конзолите, но от друга – потребителите губят доста време за да свалят и инсталират обновленията. Освен това, някои от ъпдейтите не носят никакви сериозни промени и може спокойно да се мине без тях ( е да, когато основаната им задача е да борят пиратството е така).

В беседа с журналисти от Game Informer ръководителят на Sony Computer Entertainment Worldwide Шухей Йошида призна, че компанията е на ясно с този проблем и в случая с новата портативна конзола PlayStation Vita ще се опита да го разреши.

„Съгласен съм, че това драни потребителите, които имат няколко часа, отделени за игри и губят от тях 30 минути, за да свалят и инсталират даден ъпдейт” – заяви Йошида.

Той не разкри как точно Sony ще решат тази деликатна тема, но обеща, че процесът за ъпдейтването на Vita няма да е толкова досаден. Възможно е Sony да последват примера на Microsoft и просто да пускат обновленията по-рядко.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари