Portal 2 анонса на E3 заменен с „изненада“

0
41

Наскоро се появи e-mail от офисите на Valve, който изглежда е бил изпратен от Aperture Science – въображаемата корпорация в света на Portal 2. От писмото, което е много хумористично и изобилства от лафове в стил GLaDOS, се разбира, че анонсът на Portal 2 ще бъде отменен и на негово място ще има „изненада“. Ето и превода:

„Скъпи „Име на Субекта Тук“,

Aperture Science в партньорство с Valve с радост съобщава гала ОТЛАГАНЕТО на Portal 2 на 14-ти юни в театър Regal. Събитието ще бъде заменено с изненада. Въпреки че отлагането може да се счита за изненада, с радост ви съобщаваме, че това не е изненадата. Тъй като Aperture Science и Valve са част от международно подписания световен договор за дефиницията на думата „изненада“, можем единствено да ви кажем, че датата, часът и същината на изненадата ще бъдат разкрити в момента, в който вие всъщност вече я преживявате.

Ако желаете да зададете безмислени въпроси, отнасящи се до изненадата, свързана с Portal 2, която ще се състои на E3, или още по-безмислено – пожелаете да отидете на мястото на събитието, то ние ви препоръчваме да се свържете със Специалния Дипломатически Пратеник по Изненадите на Valve Doug Lombardi.

Благодарим ви за **ЛОШ ЗАПИС!!!**.

П.С. Изненадващият лош запис също не е горепосочената изненада.“

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари