Prey е с продължителност от 16 до 22 часа

0
17

Prey се очаква да е една от най-добрите игри за тази година. Това ни говорят не само Bethesda и Arkane, но и всичко, което сме прочели и видели дотук.

След като тази седмица станаха ясни системните изисквания за играта, наскоро се разбра и продължителността на Prey. Отчитайки условността на посочените цифри, имайки предвид различните финали и начина, по който ще играете, то между 16 и 22 часа е някъде времето, което ще ви коства да приключите играта. Това разбираме от думите на Рикардо Баре, водещ дизайнер на Prey, цитиран от Twinfinite. 20 часа е средното време, доуточнява той, но до голяма степен нещата опират до изборите, които правите и стила ви на игра.

Нужно е да се вземе предвид това, че играта има отворен свят и имате свободата да изследвате света на играта по начин, по който на вас ви харесва. Ще имате и доста странични мисии и допълнителни зони за изследване. Може и да изследвате свободно и външното пространство, да обиколите цялата конструкция и даже да намерите вход към неизследвана от вас досега зона.

Prey излиза на 05.05.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за