Инди студиото, собственост на Take-Two, Private Division, открива ново студио, което ще се посвети специално на работата по Kerbal Space Program 2, продължение на хитовия космически сим, станал популярен с реализма си. Очаква се някои от най-важните хора да се присъединят към новия офис, който ще е разположен в Сиатъл. Сред тях са шефа на студиото Джеръми Ейбълс, творческия директор Нейт Симпсън и водещия продуцент на играта Нейт Робъртсън.

„От придобиването на Kerbal Space Program през 2017, ние продължаваме да доставяме съдържание с изключително високо качество на нашата общност. Това, на свой ред даде като резултат силен ръст, както по отношение на нови играчи, ангажирани с поредицата, така и в засилване на амбицията ни да изкачим играта на следващото ѝ ниво“, споделя в специално съобщение завеждащият студиото Михаел Ворож.

„Откриването на това ново студио, чиято цел е посветена единствено на текущата разработка на KSP, представлява засилване на усилията ни да поднесем най-доброто изживяване на феновете и играчите на Kerbal Space Program 2 и за бъдещето на поредицата“, добавя той.

Kerbal Space Program 2 беше анонсирана по време на откриването на Gamesom 2019 и по това време изненада даже създателя на оригиналната игра Фелип Фаланг. Squad, студиото зад първата и засега единствена игра от това, което е планирано като дългосрочен проект, беше придобито преди три години от издателя на GTA Take-Two. Самият Фаланг вече не беше част от Squad, тъй като беше напуснал компанията година преди това. Настоящата игра, KSP2, не се разработва от Squad, а от Star Theory Games, като Private Division се явява издател на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари