Procedural World е фотореалистичен вариант на Minecraft, който изглежда страхотно

0
21

Minecraft е култова игра, която има милиони фенове по целия свят. Заглавието предлага възможност за творчество и притежава уникални характеристики, водещи до пристрастяване на геймърите. Сериозен недостатък обаче са грозните графики, заради които много хора дори не биха изпробвали Minecraft. Тук на помощ идва комерсиалната платформа Voxel Farm, която позволява създаването на игри с красиви графики. В мрежата се върти видео на демо, за което се твърди, че е клонинг на Minecraft, предлагащо феноменално красива графика, информира Tech Crunch.

Проектът е наречен Procedural World и много фенове на Minecraft биха дали мило и драго да се сдобият с реалната игра, ако излезе на пазара. В специален видеоклип са демонстрирани базисните функции на проекта, който се разработва от Мигел Сеперо.

На този етап няма много информация и не е ясно дали авторът изобщо има намерение да пусне официално творението си.

Оригиналният Minecraft е триизмерна игра, която провокира творческите таланти на геймърите. Заглавието е в 8-битов стил и не изглежда особено зрелищно. В него имате възможност да обикаляте из виртуалния свят, търсейки строителни материали, с които да правите къщи и други сгради. Междувременно трябва да се пазите от лошите персонажи. Procedural World до голяма степен копира тези механизми.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари