След продължителен период на очакване, 8 Circuit Studios разкри датата, на която спейс-комбат – зведния-шутър хибрида на студиото Project Genesis ще се появи в Steam.

Ако не сте чували за какво става дума и въобще името на играта, то определено сте пропуснали доста. Сюжетът на играта разказва за едно далечно бъдеще, в което хората са полетяли масово в далечния космос. За съжаление обаче, вместо да живеят в хармония и единство, и там те правят това, в което са най-добри – да се опитат да се унищожат един друг. И освен чрез лице в лице комбат, то преди да се включите в стрелбите от първо лице, ще трябва да достигнете самостоятелно до вражеския кораб, летейки наистина големи разстояния – да пилотирате звездни кораби, да се включвате в битки, да се опитвате да бомбардирате главните кораби на врага. Веднъж елиминирали защитните щитове на вражеския кораб, вие може да проникнете в него, където да се впуснете в лудешки стрелби с неприятеля.

 

Миналата седми 8 Circuit съобщиха, че играта влиза в Steam Early Access на 24.04, като страницата в платформата на Valve вече е открита, където заявките за участие в предварителните алфа тестове вече са открити. За да се включите в този тестов период ще е нужно да си направите регистрация на сайта на Project Genesis.

 

„За тези, които искат да допринесат с участието си на едно следващо ниво, Project Genesis приема също така заявки за участие в Pilot програмата. Тя предлага няколко области за участие в качеството ви на тестови пилоти (които получават най-новите билдове, за да търсят бъгове или ни осигуряват критично важна за нас обратна връзка), създатели (които искат да създават, излъчват или стриймват съдържание) и посланици (които участват в модерацията и разговорите в социалните медии)“, пишат разработчиците на играта.

 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари