По-рано този месец Capcom представи Project Resistance – любопитен проект от света на Resident Evil. Става дума за самостоятелно заглавие с асиметричен кооперативен мултиплейър от типа 4v1. В играта четирима младежи, жертва на тайни експерименти на Umbrella се опитват да избягат от мистериозен обект на корпорацията. Това обаче въобще няма да е лесна задача, тъй като ръководителят на лабораторията – The Mastermind – ще направи всичко възможно да ви попречи. Стоящ пред множество камери, той получава възможността да след движението ви, като ви изпраща различни по вид заплахи.

Ако сте традиционалист, който е свикнал с класическите игри на Capcom от вселената на Resident Evil, то вероятно кооператива да не ви допада особено. Студиото е помислило за това и е включило и офлайн режим в играта.

Това беше потвърдено от продуцента на играта Масачика Кауата, Независимо от това, че Capcom поставя акцент над мулти кооператива, то ще има пълноценен офлайн сингъл с история.

„Версията, която показахме на TGS 2019 включваше онлайн режима, но ние осъзнаваме много добре, че има фенове на Resident Evil, които очакват тук да присъства и история. В желанието си да задоволим очакванията на нашите почитатели, ние ще имаме офлайн режим, фокусиращ се над историята си“, заявява Кауата в интервю за блога на PlayStation.

Project Resistance все още няма дата на излизане, но целта е тя да се появи за PlayStation 4, Xbox One и Windows.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за