Хорър играта за виртуална реалност Here They Lie вече не изисква задължително да се играе във виртуална реалност, както съобщи и нейният създател Tangentlemen.

С изданието на безплатен ъпдейт, тези които са си взели PlayStation 4 играта, но не са готови за VR преживяването, вече нямат причина да се тревожат. Here They Lie може да се играе и без PlayStation VR шлем. Геймърите, на които им предстои да закупят играта, ще получат стандартната версия, както и и адаптираната за виртуална реалност. Tangentlemen обяви тази новина в блога на PlayStation.

Освен това ъпдейтът съдържа и подобрения за собствениците на усъвършенстваната конзола PlayStation 4 Pro. Нещата обаче са много своеобразни в зависимост от режима, в който играете. На стандартен телевизор, Here They Lie ще може да се изпълнява на 4К резолюция заедно с HDR поддръжка, докато PlayStation VR играчите могат да изберат „цялостно подобрение на качеството на рендирането“, което се отличава с по-добри сенки, допълнителни специални ефекти, динамични сенки на фенерчето и атмосферна оклузия. Другите промени са определени според пожеланията на потребителите – нови опции за конфигурация на контролера, възможност за избиране на глава, субтитри при игра без VR и подобрено осветяване и изглаждане на ръбовете. Следенето движението на главата във VR режим и подобреното зареждане на текстурите също са включени в обновлението, заедно с нови уроци за виртуална реалност. Предстои да разберем дали една от най-предпочитаните игри за PS VR ще привлече още фенове.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари