fbpx
-0.5 C
София

PSP 2 може да се появи идната есен

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

По време на тазгодишното Tokyo Game Show Sony са свикали среща на закрити врата в офиса си в Aoyama. Целта на събитието е била компанията да покаже PSP 2 прототип на борда директори, както и на гейм компаниите, които ще разработват игри за него.

Популярният гейм сайт Kotaku, който е изградил доверието на феновете си през годините, споменава, че вече няколко източника предават една и съща информация, която най-вероятно е достоверна. Става въпрос за дизайна на новия PSP 2, както и за ориентировъчна дата за неговото пускане на пазара.

Според източниците, устройството има тъч панел на гърба си, който наподобявал тези на лаптопите. По време на демонстрацията Sony не са разкрили за какво ще служи панелът. PSP 2 ще бъде оборудван с два аналогови джойстика, които феновете искат от години насам. Дисплеят на устройството ще бъде с един инч по-голям, а разработчиците са го назовали като „HD” дисплей.

За момента обаче устройството страда от много дефекти и това може би е причината то да не е показано официално никъде. Сред най-големите недостатъци са: неиздръжлива батерия, голяма консумация на ток и огромно излъчване на топлина. Когато тези проблеми се решат, Sony може и да покаже финалната версия на устройството.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини