PUBG няма да наказва геймърите с нечестни практики

0
65

По време на G-Star, провел се наскоро в Южна Корея, разработчикът на PlayerUnknown’s Battlegrounds имаше специална изява, в която участваха изпълнителният директор на Bluehole Чангам Ким и водещият дизайнер на играта Джунйук Чой. С наближаването на версия 1.0 на играта, бяха зададени множество въпроси относно нейното бъдеще. Голяма част от въпросите и отговорите може да намерите тук.

Един от тях беше за допълнителната монетизация на заглавието, въпрос, зададен във връзка с една от най-горещите дискусии, възникнали наскоро в Интернет: тази за Star Wars Battlefront II и отношението на ЕА към геймърите. Вместо да използва механизмите за допълнителна монетизация за маловажни артефакти и допълнения към арсенала на играещите, Electronic Arts направи от играта нещо, което мнозина определят като pay-to-win модел. Нищо такова няма да се случи в PUBG, обещава Bluehole. Макар и да признават, че микротранзакционен елемент ще има в пълната версия, то това няма да е с цел закупуването на съществени елементи за прогреса.

„Както вероятно вече знаете, ние никога няма да въведем нещо, което засяга геймплея. Има обаче силно желание за козметични аксесоари. От старта на играта това е наш първостепенен приоритет, ние възнамеряваме да добавяме ново съдържание“, обясняват от студиото. Едно от нещата, които ще влязат в играта в бъдеще ще са нови оръжия, както и вероятно тренировъчен режим.

Междувременно, тази седмица Bluehole даде подробности за Miramar, това, което беше известно досега единствено, като „пясъчната карта“, следващото допълнението към PUBG, идващо в допълнение към вече съществуващата Ерангел. Открити пространства, съчетани с гъсто заселен градски район и вертикални структури са само част от големите достойнства на картата. Тя ще може да се играе при финалните тестове на 1.0. Повече за нея и осемте ѝ локации може да разберете в страницата на играта в Steam.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за