10.8 C
София

RAGE – бонуси при закупуване на ново копие

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

id Software няма да използват популярната напоследък система за онлайн пропуск – играчите, закупили техните продукти втора ръка, ще имат свободен достъп до мултиплеъра.

Но творческият директор на компанията Тим Уилитс (Tim Willits) съобщи, че в RAGE ще има бонуси за всички, които не са прекупили играта от някой друг, а са взели чисто ново копие от магазина. По игралната карта ще има врати, зад които се крият бонус локации. Ако не купите нова игра, те ще останат скрити от вас.

„Тези врати ще са навсякъде, но някои играчи няма да мога да намерят нито една – споделя Уилитс. – Ако намерите подобен бонус, задължително ще ви се прииска да откриете още много такива”.

„Пак ще повторя, мнозина могат да си закупят RAGE от магазина, да си свалят съответното бонус DLC, но въпреки това никога да не намерят тези локации. Смятам, че е честно и справедливо. Тези места нямат никакво отношение към сюжета”.

id Software имат планове за издаването на DLC пакети след излизането на играта, но първо искат да видят реакцията на играчите и да разберат какво очакват хората да видят в тази вселена. RAGE излиза на 4 октомври 2011 за РС, PlayStation 3 и Xbox 360.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини