RAGE 2 може и да не предизвика очаквания от Avalanche Studios и id Software „уау ефект“, но играта си има вече своя общност, която ще бъде зарадвана с още съдържание още този месец. Създателите на играта обявиха, че Rise of the Ghosts ще излезе на 26.09 и ще включва нова фракция, с които да водите битки.

Това са „Призраците“, които преминават в сянка след края на Войните на властта. Изглежда, че те са се посветили на това да следват жена на име Айрис, а в замяна са получили нанотритни способности. На Уолкър ще му се наложи да пътува до Оувъргроун сити, за да спре набиращата сила фракция, а за тази цел ще бъде снабден и с някои нови играчки за целта. Освен новата лазерна пушка, Уолкър има и нова способност, наречена Празнината.

„Под зоркия поглед на Айрис, Призраците ще трябва да докажат, че са достойни съперници на рейнджър Уолкър. Той ще трябва да пътува до огромен нов регион, наречен Оувъргроун сити и да осуети бунта им преди Призраците да сложат ръка на пустошта. За щастие той ще има на свое разположение новата си способност и новото оръжие, които ще увеличат и така впечатляващия му арсенал. Rise of the Ghosts представя новия Призрачен мотоциклет в играта, който играещите ще могат да намерят в града и да го върнат в гаража си“, гласи анонса на допълнението, което излиза едновременно за всички достъпни платформи.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари