Raiders of the Broken Planet става безплатна

0
212

Онлайн шутърът променя не само това.

Испанското студио MercurySteam обяви, че асиметричният онлайн шутър Raiders of the Broken Planet вече ще е с променен бизнес модел. Считано от 23.08, играта става безплатна. Заедно с това се променя и името ѝ – на Spacelords.

Играта излезе през септември миналата година и оттогава бяха публикувани три кампании за нея, всяка, от които донесе нови мисии и герои. Всеки от експанжъните идваше на цена от €9.99, като надеждата на испанците беше приемливата цена да привлече повече геймъри, но както и създателят на играта признава, „това не е проработило според плана“.

Промяната идва с четвъртия експанжън – Council Apocalypse, който отново включва нови мисии и нов герой – Valeria. Тези, които вече са направили поръчка на някоя от предишните кампании, ще получат като компенсация екеклузивно игрово съдържание, което не се споменава какво ще е. Индивидуалните мисии ще са с намалена цена, а новите мисии, които ще са достъпни всеки ден стават безплатни.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари