Railroad Corporation влиза в Steam Early Access в края на този месец

0
210

Corbie Games съобщиха датата, на която Railroad Corporation ще влезе в Steam Early Access – 27.05. Заедно с това студиото публикува и изцяло ново видео към играта.

Railroad Corporation съчетава най-добрите характеристики на жп транспортните симове с характеристики от класическите мениджмънт симулатори, внасяйки свежи и модерни идеи в познатата формула. Играта се очаква с огромен интерес от феновете на жанра, заради това, което Corbie публикуваха досега като информация и видео за нея.

Създателите на играта обясняват и причините, поради които пускат Railroad Corporation в Steam Early Access – подсигуряване, че това, което ще представят като краен продукт ще задоволи претенциите и на най-взискателните геймъри и ще отговори на високите стандарти, които самите Corbie са си поставили.

„Публикуването на играта в Early Access ни дава увереност, че ще може да се фокусираме над подобряването на играта предварително с поглед към официалното ѝ излизане по-късно тази година. С оглед на това, че играта е уникална, съчетавайки стратегия и мениджмънт характеристики, както и мултиплейър режим, ние искаме да се уверим, че сме на прав път, вслушвайки се в обратната връзка на общността, за да разработим възможно най-добрата версия на играта за пълното ѝ излизане“, пишат от Corbie Games.

„Стартирайте кариерата си като амбициозен служител на железопътна компания от XIX век – в златната ера на парата. Управлявайте бизнеса чрез изпълнение на задачите, задавани ви от вашите шефове. Изграждайте жп пътища, тунели и мостове до малки и големи градове, стари и нови поселища, и решете как да използвате най-добре построеното за изгода на компанията. Насладете се на изключително красивия пейзаж, през който трябва да си проправите път, да копаете и градите – нищо не трябва да спре строежа му! Ако покажете умения, ще получите шанса да установите своя собствена железопътна корпорация. Укрепете местната икономика и заработете вашето богатство в Новия свят За да бъдете най-добрият, ще трябва да внимавате за всеки аспект от вашата железопътна империя, правейки инвестиционни решения, лобирането сред политици, управлението на глобалните ресурси на бизнес империята ви, и постоянно да внимавате за конкуренцията“, гласи анонса на играта.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари