Играта на Ubisoft – Tom Clancy’s Rainbow Six Siege се нареди сред топ 10 на най-добрите шутъри и все още жъне успехи. Тази седмица издателят съобщи, че Rainbow Six Siege вече има над 20 милиона регистрирани играчи и междувременно се регистрират и още. В публикация в своя блог Ubisoft добави, че от тях по 2,3 милиона геймъра влизат да играят всеки ден.

Продуктовия директор Николас Лефевр сподели в изявление: „Нашата фен база расте, а с нея расте и нашата амбиция да превърнем Siege в шутър, който да продължава да се харесва дълго време. Следващите няколко седмици са вълнуващи за нас, тъй като ще бъде отбелязана кулминацията на операция ‘Health’ и предстои издаването на новия сезон, който ще бъде ориентиран около събития в Хонг Конг.“

Принципно операция ‘Health’ беше специалният план на Ubisoft да премахне всички бъгове в Rainbow Six Siege и да усъвършенства играта поради липса на активни геймъри. Изглежда работата се е увенчала с успех, след като след слабия си дебют Rainbow Six Siege дотолкова напредна в привличането на нови геймъри във фен базата си.

Очакват се няколко нови „оператори“ – двама ще са на разположение от центъра за специални случаи, а трети от Полша. Очаквайте още нови карти за изследване и допълнителни оръжия.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege е достъпна на конзолите PlayStation 4, Xbox One и на Windows персонални компютри.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари