Rainbow Six Siege продължава с доброто си представяне

0
13


Rainbow Six Siege излезе сякаш без много шум и фанфари, което принципно не е привично за игра на Ubisoft, ако се замислите за това, което прави студиото, за да рекламира игри като Watch Dogs, The Division или някоя от Assassin’s Creed сериите. Иронично или не, точно пък Six Siege, която не получи сходна на изброените игри PR подготовка, не бе споходена от грижите на последните. Може би е случайно, но в цифрите няма нищо случайно, а те сочат, че Rainbow Six Siege е истински хит за Ubi. Това се разбира от анализ, поместен на страниците на IGN. От него се разбира, че излизането на Skull Rain, последният експанжън за играта е допринесъл за увеличение с 40% на активните играещи. Освен това, общото число на играещите не само, че не пада с времето, а напротив.

Освен споменатотот допълнение, което вкарва играещите в бруталната реалност на бразилските фавели, Ubisoft въведе и специалната анти-чийт система Battle-Eye, която се оказа доста успешна в справянето с некоректните състезатели.

„Инвестираме в Rainbow Six Siege така, както бихме го направили в дома си – проверяваме основите, тръбите, всичко. Това е така, защото да се задържим тук дълго време”, обяснява доброто представяне на играта нейният творчески директор Ксавие Маркис пред IGN.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за