Rainbow Six Siege ще премине през големи промени в геймплея за новия ѝ сезон

0
104

Ubisoft упорито опитва да изравни своята шутър игра Tom Clancy’s Rainbow Six Siege с конкуренцията. В тази връзка компанията обяви, че заглавието ще се сдобие с нов сюжет, достъпен чрез боен пропуск. Той е силно вдъхновен от стила на Fortnite и с него ще можете да се сдобиете с нови оръжия, оборудване и козметични предмети.

Бойният пропуск е част от пакета със съдържание Operation Ember Rise. Той ще донесе двама нови оператори, Амару и Гойо. Освен това едната карта ще бъде преработена. Бойният пропуск се състои от две фази. Първата се казва „Call Me Harry“ и ще е кратка – само една седмица, и ще е напълно безплатна. Тя ще започне утре на тестовия сървър. Втората ще се проведе по-късно тази година, ще взаимства геймплей елементи от хитовата игра Fortnite и ще има безплатни и платени мисии, които обаче ще ви дадат и ексклузивни предмети.

В бойния пропуск Rainbow Six Siege не ви задължава да изпълнявате конкретни предизвикателства. Вместо това играта ще следи колко често влизате в нея. Ще събирате специални точки от всеки мач, които ще ви пренасят към следващия етап на пропуска.

Operation Ember Rise ще бъде въведена в етап на ранен достъп утре, 19-ти август. Не е ясно кога ще бъде официалната дата на издаване на допълнението. То ще бъде част от третия сезон за година 4 от графика на Rainbow Six Siege.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари