Rainbow Six Siege: Operation Chimera стартира с нови оператори и дронове

0
149

Утвърдилият се вече като успешен тактически шутър на Ubisoft Rainbow Six Siege стартира своята трета година ударнo с първия си сезон и Operation Chimera. Тя ще ви донесе нова двойка оператори, кооперативният режим Outbreak и нова карта на малък град в Ню Мексико, който си има свои сериозни проблеми. Разкрити още през ноември миналата година, двамата оператори – единият от Русия, другият от Франция, също биват разкрити по-подробно. Французинът, който е опитен и отличен с много почести боец, използва дрон, за да държи под око периметъра в карантинната зона, докато руският специалист използва саморазграждащи се наноботи, които могат да бъдат използвани по най-различни начини.

Въпросните оператори са част от новосформирания екип CBRN (Chemical, Biological, Radiological, Nuclear) и ще могат да се управляват по време на ограниченото за време режим Outbreak. В него, екип от трима оператора се опитват да ограничат ужасна епидемия в градчето със странно име (но реално съществуващо) Истина или последствия (кръстило се на радио шоу).

Outbreak ще е достъпно за всички и ще донесе със себе си нови униформи и шлемове, камуфлажни бои и други аксесоари в специалните пакети, посветени на събитието. Те ще са достъпни за закупуване за 360 R6 кредита, като студиото гарантира, че всеки от тях ще е уникален. Ubi не посочва точна дата за излизането на Operation Chimera, а повече ще може да се научи по време на Six Invitational в Twitch, от 13-ти до 18-ти, следващия месец.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари