Пиратското онлайн приключение на Rare, Sea of Thieves, ще промени начина, по който поднася на играещите ново съдържание с въвеждането на сезони и „батълпас“, съобщиха създателите на играта тази седмица. Промяната влиза в сила от януари следващата година.

По време на видеобръщение от страна на творческия директор на Sea of Thieves Майк Чапман се обяснява, че след година и половина в следване на системата на издаване на месечни обновления, студиото се ориентира към системата на сезоните – модел, вдъхновен от заглавия, като Fortnite и Fall Guys.

„Всеки сезон ще продължава приблизително три месеца, като ще започва с появата на нов пакет със съдържание, ново преживяване или изцяло нов начин за игра“, обяснява той. „Заедно с това, през тези три месеца ще сте свидетели на редовни и специални лайв събития“.

Въпросните събития ще носят нови награди заедно с обновления, насочени към представянето на играта, които ще бъдат налагани постоянно. Новата сезонна система, която Чапман определя, като „най-голямата промяна в системата за прогрес в Sea of Thieves от излизането на играта“, ще идва и с незадължително за включване премийно предложение, което ще носи името Plunder Pass. Той ще ви дава достъп до уникални награди и други ексклузивни неща, които ще може да си закупите. „Това, което се явява наистина вълнуващо за нас извън системата за прогрес, то ще може да почувствате това усещане за напредък всеки път, който играете. Така че и даже и да не завършите своето приключение, вие пак ще може да почувствате онова ценно усещане за прогрес, играейки Sea of Thieves.

Извън този анонс, изпълнителният продуцент на играта Джо Нейт съобщи, че Rare имат намерението оттук нататък да обърнат специално внимание на Adventure режима в играта, тъй като, както те са установили 97% от игровото време бива изкарвано именно там – за разлика от Arena. Последният режим ще продължи да е част от Sea of Thieves, но разработчикът не възнамерява да обогатява с нови характеристики режима в бъдеще.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари