Тази седмица стана ясно кога ще излязат последните игри от две класически поредици, които радват и малки и големи. Първо научихме премиерната дата на Crash Bandicoot 4, а сега имаме и датата на излизане на Ratchet & Clank: Rift Apart, заглавия, които ще доставят часове наред радости смях за цялото семейство.

Insomniac Games съобщиха вчера, че Ratchet & Clank: Rift Apart ще излезе на 11-ти юни, като играта ще е достъпна единствено за платформата на PlayStation 5.

„Ratchet & Clank: Rift Apart е изцяло ново и пълно приключение“, пише Маркъс Смит, творчески директор на Insomniac Games. „Когато доктор Ниферъс използва специално утройство, за да получи достъпа до алтернативно измерение и да намери галактика, в която винаги печели, Ратчет и Кланк биват разделени. И докато се опитват да се съберат отново, те се срещат с нов борец от съпротивата на Ломбакс, изследват, както изцяло нови, така и вече познати места (но с дименсионни обрати!) и откриват съвсем нов арсенал от оръжия, които идват от един друг свят“.

Заедно с анонса на Ratchet & Clank: Rift Apart, Insomniac разкриха и старта на предварителните поръчки за играта, както и основните ѝ издания: Standart и Digital Deluxe, като всяко едно от тях със своите бонуси. Предварителните поръчки на играта ще ви осигурят и ранния достъп до някои активи, които ще отключите преди другите. Като карбоноксовия костюм и специалният писелизиращ пистолет за стандартното и Delux изданията. Последното включва също така и специален пакет със стикери за фоторежима, 20 раритария за харчене в играта, саундтрака и специална илюстрована книжка.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари