Ready or Not се очаква с огромен интерес от феновете на тактическите шутъри. Играта вече започна да бъде наричана сингъл варианта на Rainbow Six Siege, заради основния наратив на играта – бойци от специалните части, които се сблъскват с извънредни ситуации, които трябва да решат чрез тактически решение. Освен мулти режим, който тепърва ще бъде разкрит, основния акцент в играта ще е сингъл режима. Разлика също така, на играта на VOID Interactive и тази на Ubisoft, ще е факта, че мирното разрешаване на ситуацията ще е с предимство – точно, както в реалния живот.

В края на миналата седмица, VOID Interactive публикуваха нова информация за Ready or Not. Тя засяга съдържанието, което ще излезе след официалния дебют на играта. Вместо да изберат някакъв модерен подход към темата, като живи услуги, VOID ще предоставя DLC пакети в „стила на старите PC експанжъни“, които освен съдържание, ще поднесат и „ъгъл към играта“.

„Плановете ни за експанжъните ще са в традицията на старите PC експанжъни, които носят със себе си ново съдържание и нова перспектива към играта“, написаха в социалната мрежа Twitter, авторите на Ready or Not.

„Дали това ще е просто експанжън, заради самата идея за това или реален опит да бъде поставен нов фокус над принципите за допълнително съдържание, остава да се види, но обещанието на VOID е още една причина да бъдете развълнувани от появата на Ready or Not“, гласи коментара на Бен Нюман от OnlySP, които предават новината.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за