Бета тестовете на Red Dead Online започват от днес, 27 ноември. Мултиплейър компонентът на хита Red Dead Redemption 2 ще заработи от 15:30 ч. българско време за всички собственици на Ultimate Edition на играта.

От утре, 28 ноември, той ще стане достъпен за онези, които играха уестърн приключението в деня на неговата премиера (26 октомври).

На 29 ноември към онлайн битките ще се присъединят геймърите, направили първите си стъпки в Дивия запад през премиерния уикенд на играта (26 – 29 октомври).

Накрая, от 30 ноември всеки с копие на Red Dead Redemption 2 и абонамент за онлайн услугата на любимата си конзола ще може да играе.

И да, и на мен ми беше доста странно това разпределение.

Бетата позволява да създадете и моделирате вашия герой и неговите умения и да се потопите в света, който реално е цялата карта на Red Dead Redemption 2. Ще се срещнете с NPC-та, ще ловувате и ще може да пробвате доста други активности от сингъл кампанията беше самите соло мисии. Ще може да основете и банда заедно с до седем други играчи.

Rockstar разчита на Red Dead Online да се превърне в новата златна кокошка за компанията след подобния режим в GTA V. Онлайн режимът GTA Online на гангстерския екшън Grand Theft Auto V бе навъртял 2.3 милиарда часа игра само за периода 1 октомври 2013 – 31 октомври 2014 г. В него до момента са участвали геймъри от общо 224 държави, твърди още Rockstar. В онлайн режима са били закупени 342 милиона оръжия и 422 милиона превозни средства

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари