Red Dead Online ще се появи като самостоятелна игра с огромна отстъпка

0
582

Red Dead Redemption 2 получи страхотни оценки за своята сингъл плейър част. Играта обаче има онлайн режим, който може да я държи актуална дори години след като е пусната. Днес от Rockstar потвърдиха, че ще пуснат Red Dead Online под формата на самостоятелна игра.

Тя е предназначена за хората, които искат да играят в мултиплейър, но нямат интерес към историята на заглавието

Предлагането на онлайн играта ще започне след седмица, като пускането е насрочено за 1-ви декември, 2020 година. Самостоятелната версия на Red Dead Online ще е налична за PS4, Xbox One и PC. Ще може да се играе на Xbox Series X/S и PlayStation 5 посредством обратна съвместимост.

Red Dead Online ще струва $4.99 в началото, за определен период от време. От 15-ти февруари, 2021 година, цената ще се качи до $19.99. Дори втората цена представлява само част от нормалната цена на Red Dead Redemption 2, така че хората, които ще играят само или основно онлайн, със сигурност трябва да обмислят офертата.

Ако си купиш Red Dead Online и в последствие решиш, че искаш да изиграеш и сингъл плейър кампанията, ще има такава възможност

Ъпгрейдът ще става чрез покупката на Red Dead Redemption 2: Story Mode. От Rockstar не са обявили каква ще е цената на ъпгрейда, но се предполага, че ще е още едни $20.

Важно е да се знае, че размерът на Red Dead Online ще е 123GB.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари