Red Dead Redemption и Split/Second от утре на пазара

0
22

Утре най-после се появяват две от най-обещаващите игри на годината – Red Dead Redemption(RDR) и Split/Second. Първата е екшън-приключенска, а втората – съзтезателна. В последните няколко седмици двете заглавия почти не излизаха от устите на гейм сайтовете и изглежда, че сега, когато всички могат да забият зъби в тях, игрите са успели да издържат на очакванията.

RDR е продукта с най-голям хайп от дълго време насам. Rockstar обещаха един огромен отворен свят във времената на Дивия Запад. Чарът на заглавието е в това, че ви дава абсолютна свобода на действие. Сред някои от най-интересните възможности са ловът на диви животни и играта на покер. Начинът, по който John Marston (вашият герой) прогресира, може да се сравни с GTA, където има основна сюжетна нишка и множество по-малки задачи, в които да можете да се включите по ваше усмотрение. В RDR има система за морал, от който зависи как ще се държат жителите на виртуалния свят с вас.

Split/Second пък ще представи нещо уникално и невиждано досега в рейсинг игрите. Това, което авторите са нарекли „Power Play”. Концепцията зад тази добавка е, че вашата кола трупа енергия като прави различни каскади и номера на противниците, но след като енергията се напълни докрай, имате възможност почти да срутите света около вас, за да направите живота на опонентите ви по-труден. Различните писти имат различни на брой и вид неща за разрушаване, а сред тях са цели сгради, самолети, хеликоптери, тунели, строителни машини и т.н. Целта на авторите е да взривят геймърите от адреналин и според отзивите са успели да го постигнат.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари