Red Dead Redemption прелива от бъгове

0
24

Red Dead Redemption, която се появи на пазара само преди 10 дни, се оказа пълна с бъгове. Стотици геймъри, сдобили се с играта в момента на нейното излизане, заляха YouTube с клипове на всевъзможни странни „дефекти“. Още на третия ден огромна популярност доби демоничният кон, който демонстрира завидни акробатични и антигравитационни умения.

По-долу можете да видите сборно клипче на някои от последно откритите бъгове. Сред тях са жената-муле, която позволява на играча да я яхне и го развежда насам-натам с типично магарешки подскоци, хората-птици, които размахват ръце и се реят из висините и Рудолф – известният летящ елен на Дядо Коледа – който безцелно се мотае из въздуха, докато не бъде затрелян от играча.

Някои от бъговете изглеждат твърде добре реализирани, за да са случайни, убедени са геймърите. Това обаче повдига въпроса за извратеността на авторите, тъй като гореспоменатата жена-муле например има лице на магаре, перфектно вписващо се в модела. Имайки предвид и последния бъг, показан в клипчето, везните клонят към тезата, че авторите имат прекалено нестандартно мислене.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари